--> in het Oude Noorden | hetOudeNoorden

Levensmiddelen IN HET OUDE NOORDEN

 

Levensmiddelen / Wereldkruiden

Welkom bij onze oase van geuren en smaken. Alles wat u zoekt op het gebied van kruiden en specerijen hebben wij in huis. Jullie zijn van harte welkom.

Meer over Wereldkruiden
 

Levensmiddelen / Vishandel Marost

Veel variatie bij Vishandel Marost. Verscheidene vissoorten om in de zaak op te eten of om mee naar huis te nemen om op te peuzelen. En indien gewenst wordt de vis geserveerd met citroenen, groene pepers en Marokkaans brood.

Meer over Vishandel Marost
 

Levensmiddelen / Berkhout verswinkel

Een speciaalzaak voor onder meer Hollandse kaas, gebraden kipproducten en gegrilde spareribs.

Meer over Berkhout verswinkel
 

Levensmiddelen / Notenbar Kismet

Bij notenbar Kismet vind je verrassende notenmixen. Noten, zaden en gedroogde vruchten, behalve lekker zijn ze gezond en een toevoeging voor gerechten. Verder kun je bij Kismet ook terecht voor chocolade, bonbons en honing.

Meer over Notenbar Kismet
 

Levensmiddelen / Reformhuis W. van Mastrigt

Gespecialiseerd in natuurvoeding, glutenvrije voeding en een rijke schakering aan noten en zuidvruchten, thee, wierook en etherische olie-en richt Reformhuis W van Mastrigt zich op gezonde voeding met voedingsmiddelen die zo min mogelijk bewerkt zijn

Meer over Reformhuis W. van Mastrigt
 

Levensmiddelen / Jeroen Bakt Brood

Langgerezen desembrood op basis van biologische melen, dat bakt Jeroen Bakt Brood bakt. Het brood heeft een volle, ouderwetse smaak en een ongelijkmatig kruim, met her en der grote luchtbellen. Op zaterdag ook zoet en kaneelbroodjes. Jeroen Bakt Broo

Meer over Jeroen Bakt Brood