Eten en drinken IN HET OUDE NOORDEN

Het Oude Noorden kent een prachtige verzameling bistro's, restaurants, ontbijt- en lunchzaken, koffiebars en kroegjes, uniek in Rotterdam. Bekende uitgaansstraten van het Oude Noorden zijn o.m. de Zaagmolenkade, de Zwaanshals, de Benthuizerstraat en de uitgestrekte Bergweg. Het Oude Noorden op z'n best? Dat moet ongetwijfeld zaterdagmiddag zijn wanneer de uitgaansplekken en winkeltjes een bruisend geheel vormen!

 

Eten en drinken / Westerkaatje

In Westerkaatje Noord draait alles om lekker eten en drinken. Westerkaatje Noord is een combinatie van Traiteur en Trattoria. Dus niet alleen eten halen en meenemen, maar ook heerlijk zitten en genieten van wat de keuken van Westerkaatje u voorschote

Meer over Westerkaatje
 

Eten en drinken / WES eettentje

Niet je koffiehuis, restaurant, kroeg, maar gewoon een fijne hang-out: WES eettentje. Een eettentje in het Oude-Noorden dat voelt alsof het er altijd is geweest; voor mensen uit de buurt, toevallige voorbijgangers en vaste gasten van toen en nu. WES

Meer over WES eettentje
 

Eten en drinken / Tosca

Tosca serveert de mediterraanse landen Spanje, Portugal, Italië en Frankrijk. Op een zomeravond is het fijn toeven op het terras aan het lommerrijke Brancoplein.

Meer over Tosca
 

Eten en drinken / Tea Village

Tea Village is een plek waar alles om thee draait; een knusse winkel om rustig te genieten van een vers gezet kopje thee, maar ook een winkel waar losse thee wordt verkocht én een counter voor Tea-to-Go. Bij Tea Village kun je in de winkel terecht

Meer over Tea Village
 

Eten en drinken / Tai Tung

Tai Tung is een afhaalrestaurant met Chinese en Surinaamse specialiteiten. Tai Tung verzorgt buffetten in Rotterdam vanaf 15 personen en bestellingen kunnen zowel telefonisch als online worden doorgegeven.

Meer over Tai Tung
 

Eten en drinken / Speck

Kleinschalige zaak waar smakelijke pizza's en ovengerechten worden bereid in een steenoven. Je kunt bij Speck eten of alles meenemen naar huis. Speck is van de makers van restaurant Tosca.

Meer over Speck
 

Eten en drinken / Salerno

Al sinds 1977 een begrip in het Oude Noorden. Sinds 11 november 2011 kan je bij Salerno een maaltijd afhalen, laten bezorgen of in het restaurant dineren.

Meer over Salerno
 

Eten en drinken / Rose Rouge

Rose Rouge is een cocktailbar in het Oude Noorden met verschillende activiteiten. In deze hotelbar kun je relaxen en je laten verwennen door verbazingwekkende drankjes. Verder is er live music, food events, feestjes en privevieringen.

Meer over Rose Rouge
 

Eten en drinken / Roffa RestoBar

Roffa RestoBar is de opvolger van Roffa Streetfoodbar in het Scheepvaartkwartier en heeft de beste (vegetarische) burgers, lokale bieren en op hout gestookte BBQ-gerechten van de stad. Voeg daar een bijzonder interieur, goede muziek en lekkere cockta

Meer over Roffa RestoBar