--> in het Oude Noorden | hetOudeNoorden

Restaurant IN HET OUDE NOORDEN

 

Restaurant / Diepnoord

Nieuwe aanwinst in het Oude Noorden, deze bruisende buurtbistro aan de Bergweg. Spannende seizoensgerechten die zich hier ook goed laten delen. Naast heerlijk eten ook goede wijnen en verrassende alcoholvrije cocktails.

Meer over Diepnoord
 

Restaurant / Wolly

Op de plek waar Lof der Zoetheid 14 jaar zat, vinden ontbijt- en lunchliefhebbers nu Wolly. Van lekkere ontbijtgerechten als croissants en pancakes tot hartige lunchgerechten als brioche waaronder de populaire rivierkreeft.

Meer over Wolly
 

Restaurant / Mecca

Restaurant waar je de hele dag terecht kunt voor speciale koffie, drankjes, originele limonades en Arabische gerechten. Bijna altijd veel aanloop. Het terras aan de fraaie Noordsingel doet het bij zonnig weer ook goed.

Meer over Mecca
 

Restaurant / Eetcafé Trefpunt

Een eetcafé zoals een Hollands eetcafé hoort te zijn met een gezellige ambiance, vriendelijke service en gerechten met een en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. In de zomermaanden genieten op het royale terras aan de Rotte.

Meer over Eetcafé Trefpunt
 

Restaurant / Destino

Een van de beste Spaanse restaurants van Rotterdam vind je in het oude Noorden. Destino houdt van de moderne Spaanse keuken maar dat wil niet zeggen dat er geen Spaanse klassiekers op de kaart staan!

Meer over Destino
 

Restaurant / Restaurant Zino

Deze intieme bistro is een van de smakelijkste verrassingen van het Oude Noorden. Van street food uit Vietnam tot fusion gerechten uit Peru, Zino haalt overal inspiratie vandaan. Als het maar ontploft van smaak, dan is het goed! Met de wijnen zit het

Meer over Restaurant Zino
 

Restaurant / Allegaartje

Korean Food by Allegaartje is ons Koreaans restaurant in het Oude Noorden. Je kunt wekelijks aanschuiven voor de Korean BBQ. Maar natuurlijk ook voor de Dolsot Bibimbap, Spicy Chicken en tal van andere Koreaanse lekkernijen. Daarbij serveren we heerl

Meer over Allegaartje
 

Restaurant / La Cabane de Fabian

Bourgondisch belegde broodjes met Hollandse, Italiaanse, Franse en Spaanse lekkernijen. In de avond komen daar pasta's, stamppotten en Franse klassiekers bij. Fijn terras aan de Bergweg.

Meer over La Cabane de Fabian
 

Restaurant / Hoi Fa

Lekkere broodjes en betere Chinese en Surinaamse hoofdgerechten. Het goed aangeschreven afhaalrestaurant zit al sinds de jaren 80 aan het Noordplein. Vriendelijke bediening. En nu ook pinnen.

Meer over Hoi Fa
 

Restaurant / Ciao Ciao

Sinds 2007 is het Italiaans specialiteitenrestaurant Ciao Ciao gevestigd aan de Bergweg. Hun culinaire thuis is een sfeervol pand dat uit drie niveaus bestaat. Via de ramen in de wand kun je de koks aan het werk zien. Bovenin bevindt zich een intiem

Meer over Ciao Ciao
 

Restaurant / Tosca

Tosca serveert de mediterraanse landen Spanje, Portugal, Italië en Frankrijk. Op een zomeravond is het fijn toeven op het terras aan het lommerrijke Brancoplein.

Meer over Tosca
 

Restaurant / Mevrouw Meijer

Een knus buurtrestaurant op de hoek van de pittoreske Gerard Scholtenstraat. In een Franse entourage worden mooie gerechten en wijnen geserveerd.

Meer over Mevrouw Meijer
 

Restaurant / Salerno

Al sinds 1977 gevestigd in de Zaagmolenstraat midden in het Oude Noorden. Naast dineren in het restaurant kun je bij Salerno maaltijden afhalen of laten bezorgen.

Meer over Salerno
 

Restaurant / Ka Yin

Ka Yin in de 1e Pijnackerstraat is een aanrader in het Oude Noorden voor Chinees, Indisch en Surinaams eten. Een van de geliefde huisspecialiteiten van dit Surinaams-Chinees restaurant is Tjauwmin.

Meer over Ka Yin
 

Restaurant / Mc Donalds

Middenin de drukke winkelstraat Zwart Janstraat. De Mc Donalds zelf is vrij klein.

Meer over Mc Donalds