Restaurant IN HET OUDE NOORDEN

 

Restaurant / WES eettentje

Niet je koffiehuis, restaurant, kroeg, maar gewoon een fijne hang-out: WES eettentje. Een eettentje in het Oude-Noorden dat voelt alsof het er altijd is geweest; voor mensen uit de buurt, toevallige voorbijgangers en vaste gasten van toen en nu. WES

Meer over WES eettentje
 

Restaurant / Tosca

Tosca serveert de mooiste Nederlandse gerechten in mediterraanse stijl, net als mooie wijn. Op een zomeravond is het hier ook fijn toeven op het terras aan het lommerrijke Brancoplein.

Meer over Tosca
 

Restaurant / Tai Tung

Tai Tung is een afhaalrestaurant met Chinese en Surinaamse specialiteiten. Tai Tung verzorgt buffetten in Rotterdam vanaf 15 personen en bestellingen kunnen zowel telefonisch als online worden doorgegeven.

Meer over Tai Tung
 

Restaurant / Speck

Kleinschalige zaak waar smakelijke pizza's en ovengerechten worden bereid in een steenoven. Je kunt bij Speck eten of alles meenemen naar huis. Speck is van de makers van restaurant Tosca.

Meer over Speck
 

Restaurant / Salerno

Al sinds 1977 een begrip in het Oude Noorden. Sinds 11 november 2011 kan je bij Salerno een maaltijd afhalen, laten bezorgen of in het restaurant dineren.

Meer over Salerno
 

Restaurant / Restaurant Zino

De smakelijkste verrassing van het Oude Noorden, deze fijne, intieme bistro. Van streetfood uit Vietnam tot fusion gerechten uit Peru, Zino haalt overal inspiratie vandaan. Als het maar ontploft van smaak, dan is het goed! Ook de wijnen zijn originee

Meer over Restaurant Zino
 

Restaurant / Miss Mie

Bij Miss Mie kun je terecht voor wisselende gerechten en afhaalgerechten. Van Spaanse albóndigas tot Thaise viskoekjes.

Meer over Miss Mie
 

Restaurant / Mevrouw Meijer

Een Frans buurtrestaurant op de hoek van de pittoreske Gerard Scholtenstraat. Aan een website en een Facebookpagina doen ze niet maar toch zit deze bistro altijd vol. Reserveren geen overbodige luxe.

Meer over Mevrouw Meijer