Café IN HET OUDE NOORDEN

 

Café / Rose Rouge

Rose Rouge is een cocktailbar in het Oude Noorden met verschillende activiteiten. In deze hotelbar kun je relaxen en je laten verwennen door verbazingwekkende drankjes. Verder is er live music, food events, feestjes en privevieringen.

Meer over Rose Rouge
 

Café / Proeflokaal Faas

Een bruine kroeg midden in de Zwaanshals die met zijn tijd meegaat. Proeflokaal met ruim 100 speciaalbieren en verrassende worsten. Zoals ze zelf zeggen, de fijnste huiskamer van Rotterdam Noord.

Meer over Proeflokaal Faas
 

Café / Eetcafé de Punt

Net een nieuwe jonge eigenaar gekregen, en dat heeft een interessante fusion tussen een bruine kroeg en een hip café opgeleverd. Naast een drankje kun je er ook terecht voor smakelijke Nederlandse en Surinaamse hapjes.

Meer over Eetcafé de Punt
 

Café / Café Postijon

Het 'Oude Noorden'proeft u in cafe/brasserie Postiljon.

Meer over Café Postijon
 

Café / Café Jacob Cats

Een prachtig Rotterdams volkscafé in het hart van het Oude Noorden. Ook voor betaalbare maaltijden.

Meer over Café Jacob Cats
 

Café / Café de Bel

Café de Bel is in de 10 jaar dat ze bestaan een begrip geworden in het Oude Noorden. Het uitnodigende café met een zonovergoten terras in de aantrekkelijke Gerald Scholtenstraat trekt een gemêleerd publiek aan waaronder een grote schare stamgasten

Meer over Café de Bel
 

Café / Café Hollandiaan

Café Hollandiaan is een begrip is in het Oude Noorden. In deze bruine kroeg wordt al vanaf 10:00 uur koffie geschonken.

Meer over Café Hollandiaan
 

Café / Brouwerij Noordt

De grootste brouwerij van Rotterdam vinden we sinds juli 2015 in het Oude Noorden aan de gezellige Zaagmolenkade. Brouwerij Noordt heeft 20 verschillende zelfgebrouwen bieren op tap waaronder het vertrouwd klinkende biertje Noordtsingle. Ook zijn er

Meer over Brouwerij Noordt