Eten en drinken IN HET OUDE NOORDEN

Het Oude Noorden kent een prachtige verzameling bistro's, restaurants, ontbijt- en lunchzaken, koffiebars en kroegjes, uniek in Rotterdam. Bekende uitgaansstraten van het Oude Noorden zijn o.m. de Zaagmolenkade, de Zwaanshals, de Benthuizerstraat en de uitgestrekte Bergweg. Het Oude Noorden op z'n best? Dat moet ongetwijfeld zaterdagmiddag zijn wanneer de uitgaansplekken en winkeltjes een bruisend geheel vormen!

 

Eten en drinken / Westerkaatje

In Westerkaatje Noord draait alles om lekker eten en drinken. Westerkaatje Noord is een combinatie van Traiteur en Trattoria. Dus niet alleen eten halen en meenemen, maar ook heerlijk zitten en genieten van wat de keuken van Westerkaatje u voorschote

Meer over Westerkaatje
 

Eten en drinken / Tea Village

Tea Village is een plek waar alles om thee draait; een knusse winkel om rustig te genieten van een vers gezet kopje thee, maar ook een winkel waar losse thee wordt verkocht én een counter voor Tea-to-Go. Bij Tea Village kun je in de winkel terecht

Meer over Tea Village
 

Eten en drinken / Speck

Kleinschalige zaak waar smakelijke pizza's en ovengerechten worden bereid in een steenoven. Je kunt bij Speck eten of alles meenemen naar huis. Speck is van de makers van restaurant Tosca.

Meer over Speck
 

Eten en drinken / Salerno

Al sinds 1977 een begrip in het Oude Noorden. Sinds 11 november 2011 kan je bij Salerno een maaltijd afhalen, laten bezorgen of in het restaurant dineren.

Meer over Salerno
 

Eten en drinken / Restaurant Zino

De smakelijkste verrassing van het Oude Noorden, deze fijne, intieme bistro. Van streetfood uit Vietnam tot fusion gerechten uit Peru, Zino haalt overal inspiratie vandaan. Als het maar ontploft van smaak, dan is het goed! Ook de wijnen zijn originee

Meer over Restaurant Zino
 

Eten en drinken / Mevrouw Meijer

Een Frans buurtrestaurant op de hoek van de pittoreske Gerard Scholtenstraat 37b. Aan een website en een Facebookpagina doen ze niet maar toch zit deze bistro altijd vol. Reserveren geen overbodige luxe.

Meer over Mevrouw Meijer
 

Eten en drinken / Mc Donalds

Meer over Mc Donalds
 

Eten en drinken / La Cabane de Fabian

La Cabane de Fabian serveert heerlijke broodjes en drankjes. Ook het terras aan de Bergweg is niet te versmaden.

Meer over La Cabane de Fabian
 

Eten en drinken / Ka Yin

Een aanrader in het Oude Noorden voor Chinees, Indisch en Surinaams eten. Tot de geliefde specialiteiten van Ka Yin hoort Tjauwmin.

Meer over Ka Yin