Restaurant IN HET OUDE NOORDEN

 

Restaurant / Tosca

Tosca serveert de mooiste Nederlandse gerechten in mediterraanse stijl, net als mooie wijn. Op een zomeravond is het hier ook fijn toeven op het terras aan het lommerrijke Brancoplein.

Meer over Tosca
 

Restaurant / Speck

Kleinschalige zaak waar smakelijke pizza's en ovengerechten worden bereid in een steenoven. Je kunt bij Speck eten of alles meenemen naar huis. Speck is van de makers van restaurant Tosca.

Meer over Speck
 

Restaurant / Salerno

Al sinds 1977 een begrip in het Oude Noorden. Sinds 11 november 2011 kan je bij Salerno een maaltijd afhalen, laten bezorgen of in het restaurant dineren.

Meer over Salerno
 

Restaurant / Restaurant Zino

De smakelijkste verrassing van het Oude Noorden, deze fijne, intieme bistro. Van streetfood uit Vietnam tot fusion gerechten uit Peru, Zino haalt overal inspiratie vandaan. Als het maar ontploft van smaak, dan is het goed! Ook de wijnen zijn originee

Meer over Restaurant Zino
 

Restaurant / Miss Mie

Bij Miss Mie kun je terecht voor wisselende gerechten en afhaalgerechten. Van Spaanse albóndigas tot Thaise viskoekjes.

Meer over Miss Mie
 

Restaurant / Mevrouw Meijer

Een Frans buurtrestaurant op de hoek van de pittoreske Gerard Scholtenstraat 37b. Aan een website en een Facebookpagina doen ze niet maar toch zit deze bistro altijd vol. Reserveren geen overbodige luxe.

Meer over Mevrouw Meijer
 

Restaurant / La Cabane de Fabian

La Cabane de Fabian serveert heerlijke broodjes en drankjes. Ook het terras aan de Bergweg is niet te versmaden.

Meer over La Cabane de Fabian
 

Restaurant / Ka Yin

Een aanrader in het Oude Noorden voor Chinees, Indisch en Surinaams eten. Tot de geliefde specialiteiten van Ka Yin hoort Tjauwmin.

Meer over Ka Yin